Clicky


Samenwerking Van den Anker en Sika versterkt met nieuw 2-jarig contract

Samenwerking Van den Anker en Sika versterkt met nieuw 2-jarig contract
14-11-2013 16:59 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

SON - Logistiek dienstverlener Van den Anker en Sika Nederland BV, leverancier van bouwchemische producten, hebben onlangs de huidige samenwerking verlengd en een nieuw 2-jarig contract getekend. Met het sluiten van dit contract wordt de, in 2005 ingezette, samenwerking verder gecontinueerd.

Op woensdag 13 november 2013 hebben Hendrik van den Anker, directeur bij Van den Anker en Piet Nieuwpoort, directeur Sika Nederland BV de samenwerking voor de komende twee jaar met een handtekening bekrachtigd. We zijn erg verheugd met de voortzetting van de succesvolle samenwerking, aldus Hendrik Van den Anker.

Sinds 2005 verzorgt Van den Anker alle 24-uurs distributie voor Sika vanaf diens locatie in Utrecht. In de loop der jaren is daar de complete logistiek van hulpstoffen voor de betonindustrie bij gekomen. Tankauto’s afkomstig van Sika Duitsland worden daarbij door Van den Anker gelost in IBC’s. Na een korte opslagperiode bij Van den Anker transporteert zij deze IBC’s naar klanten van Sika, om ze vervolgens in de installaties van de ontvangers over te pompen.

Piet Nieuwpoort besluit: "Logistiek is, naast service en kwaliteit , één van de pijlers waarop je als leverancier moet kunnen vertrouwen. Naast de leverbetrouwbaarheid is Van den Anker ook een partner bij het zoeken naar logistieke oplossingen. De verlenging van het contract is voor ons daarom een logische keus."

Van den Anker is met ruim 45 jaar ervaring geen onbekende in de chemische logistiek. Met inmiddels zeven vestigingen verdeeld over Nederland en België is Van den Anker dan ook een belangrijke speler op het gebied van opslag en distributie van verpakte chemicaliën.