Clicky


Maria del Peso benoemd tot directeur Communicatie bij de GEFCO Groep

Maria del Peso benoemd tot directeur Communicatie bij de GEFCO Groep
19-11-2013 15:59 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Maria del Peso is per 14 oktober 2013 in dienst getreden bij de GEFCO Groep als directeur Communicatie. Maria del Peso’s taak bij GEFCO omvat het opzetten en implementeren van een communicatiestrategie die in lijn ligt met GEFCO’s nieuwe wereldwijde ambitie: een versnelling van de geografische ontwikkeling en het diversifiëren van het aanbod.

“Ik ben blij dat ik op zo’n beslissend moment bij GEFCO kom werken. Het is een industriële logistiekgroep die beschikt over teams met veel ervaring en een uitgebreid wereldwijd netwerk. Hiermee kan GEFCO zijn leiderschapspositie binnen supply chain management versterken voor klanten die een steeds snellere, vloeiendere en betrouwbaardere dienstverlening eisen.”

Voordat ze in dienst trad bij GEFCO was Maria del Peso werkzaam als vice-president Communicatie bij de Thales Groep (tussen 2007 en 2013). Daar was ze met name verantwoordelijk voor de communicatie van de divisie C4I Defence and Security Systems.

Maria del Peso startte haar loopbaan in 1995 bij de Veolia Environnement Groep. Gedurende een periode van tien jaar bekleedde ze daar verschillende functies binnen Human Resources, Juridische Zaken en uiteindelijk de afdeling Comminicatie, zowel in Frankrijk als daarbuiten. Tussen 2005 en 2007 was Maria del Peso hoofd Publieks- en Persvoorlichting bij Samsung Electronics France.

In 1993 studeerde Maria del Peso af aan de HEC Business School. Ook heeft ze twee mastertitels behaald: één in Europese Economie aan het College of Europe en één via CEMS.