Clicky


Nieuwe servicetruck voor Profile Tyrecenter Heuver

Nieuwe servicetruck voor Profile Tyrecenter Heuver
19-11-2013 16:47 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

APELDOORN - Profile Tyrecenter Heuver in Apeldoorn beschikt sinds kort over een gloednieuwe servicetruck. Met de Volvo FL, die geleverd is door Harbers Trucks uit Apeldoorn, kunnen de monteurs dezelfde bandenklussen bij de klanten oplossen als ze ook in de werkplaats kunnen.

100% Mobiele werkplaats

Bedrijfsleider Marcel Linders hierover: "Onze nieuwe servicetruck is een echte, volledig uitgeruste mobiele werkplaats. Service op locatie wordt steeds belangrijker. De klant wil zo min mogelijk tijd verspillen, wat wel zou gebeuren als hij naar ons moet komen. Wij willen onze klanten ontzorgen en gaan daarom naar hen toe. Met de uitgekiende inrichting in de nieuwe servicetruck kunnen we op locatie alle banden en velgen van groot tot klein monteren."

'We komen overal'

"De bandenmachine staat bovendien los in de truck", vertelt Linders. "Zodoende kunnen we die, wanneer we bijvoorbeeld hele grote shovel-banden moeten monteren, eenvoudig uit de truck tillen. Op die manier kunnen we alle maten monteren. Want qua maten komen we bij onze klanten namelijk nogal uiteenlopende banden tegen. Dat kan ook niet anders, want we komen met onze nieuwe Volvo bij transportbedrijven, loonmechanisatiebedrijven, loonwerkers en garages. Dus hebben we vooraf een goede inschatting gemaakt hoe we de inrichting van de servicetruck het beste konden uitvoeren."

De nieuwe Volvo FL van Profile Tyrecenter Heuver is een truck uit de nieuwste generatie en voldoet geheel aan alle huidige milieu-eisen. Linders: "De motor is voldoende sterk en de uitstoot is zo laag mogelijk. Tegelijkertijd is de Volvo met een gunstig verbruik economisch ook verantwoord. En ook belangrijk is dat onze jongens in de cabine een prima werkplek hebben. Kortom, met deze nieuwe Volvo kunnen we weer jaren vooruit!"