Clicky


Nieuwe IVECO Stralis Hi-Road Euro-6 voor G. Kuijf KTK

Nieuwe IVECO Stralis Hi-Road Euro-6 voor G. Kuijf KTK
20-11-2013 10:41 | Iveco | auteur De Redactie

UTRECHT - Onlangs overhandigde IVECO Schouten de sleutels van een nieuwe IVECO Stralis Euro-6 aan Internationaal transportbedrijf G. Kuijf KTK te Utrecht. De nieuwe Stralis is er één van de nieuwe generatie, met een 360pk sterke Euro-6 motor. Het uiterlijk van de nieuwe IVECO is uitgevoerd in de herkenbare kleuren en lay-out van G. Kuyf KTK.

Internationaal transportbedrijf G. Kuijf KTK (Kuijf Transport Kockengen) is opgericht in de jaren 20 van de vorige eeuw. Toen werden melkbussen met paard en wagen van de boerderij naar de fabriek gereden. In de loop van de tijd groeide het bedrijf en werden de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met veetransport en stukgoedvervoer voor o.a. Van Gend & Loos.

Inmiddels heeft de derde generatie Kuijf de leiding over het transportbedrijf dat in 1991 verhuisde van Kockengen naar Utrecht. Hedendaags zijn zij in het bezit van een wagenpark van zestig trekkende eenheden en verzorgen zij  dagelijks nationaal distributievervoer en Benelux stukgoedvervoer. Ook verhuren zij veelal een vrachtwagen met chauffeur, die door de klant zelf naar eigen inzicht ingezet kan worden.

De nieuwe IVECO Stralis van G. Kuijf KTK is er één uit het nieuwe gamma van IVECO. Het voertuig is uitgevoerd met de Hi-Road cabine. De Hi-Road is een slaapcabine met een breedte van 2,30 meter, ideaal geschikt voor transport over de middellange afstanden. Onder de cabine bevindt zich een IVECO Cursor 9 met 360pk en een koppel van maximaal 1650 Nm.

De Euro-6 emissienorm wordt bereikt door de nabehandeling van uitlaatgassen door AdBlue. IVECO gebruikt geen EGR(uitlaatgas recirculatie) in het Euro-6 gamma. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik.

Het Utrechtse transportbedrijf heeft meerdere IVECO’s in het wagenpark. IVECO Schouten is dan ook zeer trots op de lange relatie met G. Kuijf KTK.  Het nieuwste voertuig in de vloot van G. Kuijf KTK werd afgeleverd door IVECO Schouten vestiging Utrecht.