Clicky


Twee nieuwe DAF XF Euro 6 trekkers voor E. van Wijk Logistics

Twee nieuwe DAF XF Euro 6 trekkers voor E. van Wijk Logistics
22-11-2013 17:18 | DAF | auteur De Redactie

GIESSEN - Onlangs werden twee DAF trekkers geleverd aan E. van Wijk Logistics door Van Hooft Bedrijfswagen in ‘s-Hertogenbosch. De DAF FT XF Euro 6 trekkers zijn uitgerust met de compleet nieuw ontwikkelde PACCAR MX motor.

Eén DAF Euro 6 met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor met 460 pk en één DAF Euro 6 met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor met 440 pk. Beide trucks hebben een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen, een luxury air chauffeursstoel, royale koelkast en airco.

De DAF Euro 6 trekkers worden ingezet voor het internationale groupage vervoer en koeltransport. De nieuwe DAF’s zijn een onderdeel van een omvangrijke order van 27 nieuwe trucks, welke aan E. van Wijk Logistics zijn afgeleverd. Hiermee is de vervoersvloot in topconditie. De vloot van 300 trucks zijn verdeeld in: 120 in Nederland, 160 in Roemenië en 20 in de Oekraïne.

E. van Wijk Logistics is thuis tussen Noordzee en Zwarte Zee. Met 500 gemotiveerde medewerkers en eigen vestigingen in de Benelux, Roemenië, Moldavië en de Oekraïne, verzorgt het bedrijf alle facetten van de dienstverlening. Van planning tot fysiek transport, van warehousing tot value added logistics.

E. van Wijk Logistics is een echt familiebedrijf. Dit vertaalt zich in de dagelijkse praktijk van een hoge betrokkenheid van de medewerkers naar de opdrachtgevers. De internationale logistieke dienstverlener heeft een duidelijke visie: afspraak is afspraak. De communicatielijnen zijn kort, en de wijze van zakendoen is persoonlijk. Zij investeren graag in lange-termijn relaties met de opdrachtgevers!

E. van Wijk Logistics maakt gebruik van het modernste materiaal dat voldoet aan alle actuele milieunormen. Er is een warehouse van12.000 m2 in Nederland, 18.000m2 in Roemenië en 2.500 m2 in de Oekraïne. Vanzelfsprekend beschikt E. Van Wijk Logistics over de ISO 9001 en GDP certificering.

E. van Wijk Logistics heeft al jarenlang een uitstekende en betrouwbare partner aan  DAF dealer Van Hooft Bedrijfswagen. Anton Stam, Algemeen directeur bij E. van Wijk Logistics, is zeer tevreden met de dealer die een perfecte service levert, altijd direct klaar staat en het meedenken in de praktijk waarmaakt door gezamenlijk te komen tot de beste vervoersoplossing. Een goede prijs/kwaliteitverhouding spreekt vanzelf.