Clicky


Nieuwe GINAF X5250-TS.460 voor Ferro Rent

Nieuwe GINAF X5250-TS.460 voor Ferro Rent
27-11-2013 10:19 | GINAF | auteur De Redactie

Onlangs zijn aan mevrouw Hamminga-Liewes, eigenaar van Ferro Rent, de sleutels overhandigd van een nieuwe GINAF X5250-TS door Klaas Elema, directeur van Autobedrijven ESA.

Deze GINAF X5250 is een 10x4-uitvoering met het hoogste wettelijke laadvermogen in zijn klasse. Optimale benutting van de aslasten en de grote technische reserve zijn de kenmerken van dit chassis. De nieuwe GINAF is uitgevoerd met een milieuvriendelijke 460 pk sterke Euro-5 EEV motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Deze GINAF beschikt over een volledig geautomatiseerd besturingssysteem welke de mogelijkheid geeft het voertuig op afstand te besturen.

De open laadbak is geleverd en gemonteerd door GBS Brekeling uit Slochteren. De Fassi autolaadkraan, met een hefcapaciteit van 18,86 tonmeter, is opgebouwd door Service Centrum Marum. Service Centrum Marum is een specialist in montage en reparatie van autolaadkranen, haakarmsystemen, laadkleppen en huisvuilinstallaties en is gevestigd in het pand van Autobedrijven ESA Marum.

Ferro Rent heeft onder andere gekozen voor deze GINAF vanwege het one-stop shopping principe van dealer Autobedrijven ESA. Zowel het onderhoud aan de truck als het onderhoud aan de opbouw en Fassi autolaadkraan wordt verzorgd door ESA.

De onderneming Ferro Rent is opgericht in 1978. In de loop der jaren heeft Ferro Rent zich ontwikkeld tot specialist als het gaat om de verhuur van ijzeren- en kunststof rijplaten, draglineschotten en stelconplaten. Ferro Rent wordt ingeschakeld bij projecten in de bouw en de grond-, weg-, en waterbouwsector.