Clicky


Palletways ontvangt pan-Europese accreditatie van Investors in People

Palletways ontvangt pan-Europese accreditatie van Investors in People
29-11-2013 09:38 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIJMEGEN - Palletways, de grootste en snelst groeiende palletvrachtvervoerder van Europa, heeft voor haar activiteiten in heel Europa volledige erkenning gekregen van Investors in People (IIP). Het is de meest uitgebreide accreditatie die aan een palletnetwerk is toegekend. Deze volgt op de erkenning die Palletways eerder al kreeg voor haar activiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

De IIP-accreditatie wordt uitgereikt aan organisaties die zich in de praktijk bewijzen op het gebied van werknemerseducatie en -ontwikkeling en leiderschapskwaliteiten. Organisaties moeten aantonen dat er sprake is van voortdurende verbetering. De IIP-accreditatie is ontwikkeld om bedrijfsprestaties te verbeteren via de inzet van personeel.

James Wilson, CEO van Palletways Group Limited: "We zijn verheugd met deze erkenning van Investors in People, die onze kracht en consistentie op Europees niveau aantoont. Het aantrekken, ontwikkelen en behouden van getalenteerde mensen is een belangrijke factor in het succes van ons bedrijf. Het aanmoedigen van personeelsontwikkeling in combinatie met de groei van Palletways is één van onze kernwaarden. Deze accreditatie vormt een nieuwe mijlpaal in onze ontwikkeling, omdat we streven naar een uitstekende werkplek voor al onze medewerkers."