Clicky


Hans-Joerg Hager nieuw lid van de Advies Raad bij de Raben Group

Hans-Joerg Hager nieuw lid van de Advies Raad bij de Raben Group
03-12-2013 10:12 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Vanaf heden zal Hans-Jörg Hager toetreden in de Raad van Advies van de Raben Group N.V. Hager werkte tot mei van dit jaar samen met het management van Kühne + Nagel. Eerder werkte hij voor Schenker, waar hij de strategieën uitzette voor de ontwikkeling van het bedrijf, tevens was hij verantwoordelijk voor het wegtransport in Europa.

Hij is de voorzitter van UCS, een vereniging van de meest toonaangevende bedrijven in transport, expeditie-en logistieke bedrijven van Duitsland. Vanaf 2009 geeft hij lezingen aan universiteiten in Baden-Württemberg en Stuttgart.

"Raben Group hecht groot belang aan de keuze van de mensen die toetreden tot de raad van commissarissen, omdat ze een belangrijke invloed hebben op het functioneren van het bedrijf. Om deze functie te bekleden, worden alleen experts uitgenodigd, degenen die zich bezighouden met inhoudelijke kwesties die invloed uitoefenen op een succesvolle uitvoering van de strategie van de onderneming. De ervaring en kennis van Hans-Jörg Hager laten ons geloven dat zijn aanwezigheid in de structuren van de adviesraad zal bijdragen tot de versterking van de positie van de Raben Group in Europa", aldus Ewald Raben.