Clicky


Bakker Logistiek Groep kondigt reorganisatie aan

Bakker Logistiek Groep kondigt reorganisatie aan
04-12-2013 10:09 | Arbeidsvoorwaarden | auteur De Redactie

ZEEWOLDE - Bakker Logistiek Groep is van plan te gaan reorganiseren. Dat blijkt uit een brief aan alle medewerkers van de Bakker Logistiek Groep die Transport Online in het bezit heeft gekregen.

Volgens de brief verwacht Bakker Logistek Groep dat 2013 een verlieslatend jaar zal worden. "Om de continuïteit van ons bedrijf ook op langere termijn te kunnen waarborgen zal de directie maatregelen moeten nemen om het voor investeringen noodzakelijke rendement te herstellen", meldt de directie in de brief.

"De maatregelen zijn van diverse aard en sluiten aan bij de strategie van onze onderneming. Belangrijke elementen uit die strategie zijn dat we een zelfstandig familiebedrijf zijn en willen blijven."

"De maand december zullen we gebruiken om de reogranisatie verder voor te bereiden en in januari zullen we de maatregelen bekendmaken. Dan zullen we ook per afdeling bijeenkomsten beleggen om de maatregelen toe te lichten", meldt het bedrijf tot slot.

Of, en hoeveel, ontslagen er bij de reorganisatie gaan vallen is op dit moment niet bekend. Bij de Bakker Logistiek Groep was woensdagochtend niemand bereikbaar voor commentaar.