Clicky


600 nieuwe DAF-trekkers voor Waberer’s International

600 nieuwe DAF-trekkers voor Waberer’s International
04-12-2013 13:29 | DAF | auteur De Redactie

EINDHOVEN - Als onderdeel van een omvangrijk vlootvernieuwingsprogramma heeft Waberer’s International Pte.Co, één van Europa's grootste transportbedrijven, 600 nieuwe DAF trekkers besteld. Op het DAF-terrein in Eindhoven droeg Ron Bonsen, lid van de Board of Management en verantwoordelijk voor Marketing & Sales, de eerste badge van 250 voertuigen over aan chairman en CEO, Gyorgy Waberer.

Waberer’s International heeft een vloot van ruim 3.000 eigen vrachtwagens, waarvan meer dan 30% DAFs. "We hebben voor DAF gekozen vanwege de betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en lage onderhoudskosten van de voertuigen en de ruime en comfortabele cabines die van grote waarde zijn binnen het transport over lange afstand", aldus Gyorgy Waberer. "Ook de stabiele restwaardes van de DAF-voertuigen waren van doorslaggevend belang om onze relatie met DAF voort te zetten.

Deze order omvat ook de 2.000ste DAF trekker die bij ons afgeleverd vanaf het moment dat we de eerste in gebruik hebben genomen." Dubbelcijferige groei De order van 600 voertuigen bestaat uit 150 CF-trucks voor het transport over middellange afstand en 450 XF-voertuigen voor het vervoer over lange afstanden, waarvan eenderde Euro 6-modellen die in de eerste helft van 2014 worden geleverd.

Alle vrachtwagens zijn uitgerust met schone en efficiënte Euro 5 EEV- of Euro 6-motoren en met de nieuwste comfort- en veiligheidssystemen, zoals het Lane Departure Warning System, ter illustratie van het grote belang dat de onderneming hecht aan milieu en veiligheid. "Om succesvol te zijn op de internationale markt moeten we onze klanten in de eerste plaats de hoogste leverbetrouwbaarheid bieden tegen gunstige tarieven", voegde Gyorgy Waberer toe.

"Om zo efficiënt mogelijk te kunnen opereren, maken we gebruik van een vloot met een gemiddelde leeftijd van slechts 2 jaar. Een jonge en moderne vloot is van groot belang om onze aanwezigheid in West-Europa verder uit te breiden; we verwachten een tweecijferig groeipercentage in omzet dit jaar."

"Dat een van Europa’s toonaangevende en meest professionele transportondernemingen voor DAF kiest, is een grote erkenning voor onze organisatie en dealers", aldus Ron Bonsen. "Het is ook een erkenning van onze succesvolle en langdurige relatie. Waberer’s wordt gedreven door voortdurende optimalisatie van haar operationele efficiency en we zijn er trots op dat we daar de grootste leverancier van trekkers zijn."