Clicky


Consolid start met technische uitzendtak in vervoer en veiligheid

Consolid start met technische uitzendtak in vervoer en veiligheid
05-12-2013 16:42 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Het uitzend- en detacheringsbureau Consolid heeft zijn dienstverlening uitgebreid met een technische tak. Als martktleider in het domein Vervoer & Veiligheid is het nu ook mogelijk om technisch personeel in te lenen. Daarbij kan men denken aan monteurs voor vrachtvoertuigen, railvoertuigen en bussen en inframedewerkers voor spoor en bovenleiding. Maar ook medewerkers die een dubbelfunctie kunnen vervullen. Zoals een monteur die ook over de juiste papieren beschikt om een vrachtwagen te besturen.

Binnen Consolid is een aparte businessunit gevormd onder leiding van Richard Zwarter. Hij zal zowel het aanspreekpunt zijn van de opdrachtgevers als de organisatie aansturen. Met de uitbreiding biedt Consolid hun klanten een nog breder pakket van dienstverlening aan. Het onderdeel is op de website van Consolid (consolid.nl) geïntegreerd. Ook worden de vacatures verspreid via de gebruikelijke kanalen zoals sociale media en apps. Inmiddels zijn de eerste vacatures geplaatst.

Consolid is een gespecialiseerd uitzend- en detacheringsbureau in Vervoer en Veiligheid. Met vestigingen door heel het land helpt Consolid al 23 jaar met volle overgave klanten met flexibel inzetbare vakmensen, zoals (bus)chauffeurs, treinmachinisten, beveiligers en monteurs, en biedt complete recruitmentoplossingen.