Clicky


Arrestatie na diefstal wrakstukken auto Paul Walker

Arrestatie na diefstal wrakstukken auto Paul Walker
06-12-2013 13:30 | Buitenland | auteur De Redactie

LOS ANGELES (Novum/AP) - Een tiener is gearresteerd omdat hij mogelijk wrakstukken van de Porsche waarin acteur Paul Walker verongelukte heeft gestolen. De 18-jarige jongen is aangehouden in zijn huis en vastgezet tegen een borgsom van twintigduizend dollar. Een tweede verdachte geeft zich later zelf aan, heeft de politie van Los Angeles donderdag bekendgemaakt.

Ooggetuigen hebben laten weten dat een auto de truck met daarop de wrakstukken volgde. Toen de vrachtauto tot stilstand kwam voor een stoplicht sprong een man uit de auto om met een onderdeel van de oplegger aan de haal te gaan. Het wrakstuk, een gedeelte van het dakpaneel, is inmiddels teruggevonden.

The Fast and The Furious-acteur Paul Walker en zijn vriend Roger Rodas kwamen zaterdag om toen hun Porsche op een bedrijventerrein van de weg raakte. Nadat de wagen een lantaarnpaal en een boom raakte vloog die in brand. De wrakstukken werden zaterdagavond verwijderd. Paul Walker is 40 jaar geworden en laat onder anderen een dochter achter.