Clicky


Tien IVECO Stralis Hi-Way Euro-6 voor Marine Storage

Tien IVECO Stralis Hi-Way Euro-6 voor Marine Storage
09-12-2013 09:23 | Iveco | auteur De Redactie

Onlangs heeft Marine Storage uit ‘s-Gravendeel een serie van 10 nieuwe IVECO’s Stralis Hi-Way in gebruik genomen. IVECO Schouten vestiging Spijkenisse verkocht de voertuigen en leverde deze af. Alle 10 de IVECO’s zijn van het nieuwe type Stralis Hi-Way met een voorloopas en voldoen aan de Euro-6 emissienorm.

Marine Storage

Marine Storage is  gespecialiseerd in alle aspecten die samenhangen met logistieke dienstverlening. Hierbij valt te denken aan het transport van containers, de ombouw en verkoop van containers, opslag en distributie. Marine Storage is gevestigd in ’s-Gravendeel waar het een flexibel distributiecentrum heeft. Hier vinden de opslag, overslag en distributieactiviteiten plaatsvinden.

Marine Storage kan naar de wensen en specificaties van haar klanten containers verbouwen en inrichten. Voorbeelden hiervan zijn mobiele keukens, paardenboxen, productie-units, directieketen, enzovoort. Zakelijke en particuliere partijen kunnen bij Marine Storage terecht voor het kopen of huren van een container in elk formaat.

De nieuwe IVECO’s

De 10 nieuwe IVECO’s Stralis Hi-Way in het wagenpark van het bedrijf uit ‘s-Gravendeel zijn voorzien van 460pk sterke Cursor 11 motoren die voldoen aan de Euro-6 emissienorm, zonder de toepassing van een EGR-systeem. De voertuigen zijn allemaal uitgerust met een Active Space cabine, de grootste uit het gamma van de IVECO Stralis. Hierin hebben de chauffeurs van Marine Storage alle ruimte die ze nodig hebben. Aan de buitenkant van de tien witte IVECO’s is de subtiele maar toch opvallende bestickering aangebracht. IVECO Schouten vestiging Spijkenisse leverde de voertuigen af.

Schouten is officieel dealer van IVECO en Fiat Professional. Bij Schouten kunt u terecht voor een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O contracten, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen. Schouten heeft vestigingen in Alblasserdam, Almkerk, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht en heeft eerder dit jaar een vestiging geopend in Veghel. Per 1 januari 2014 zal Schouten ook actief zijn met een nieuwe vestiging in Amsterdam.