Clicky


BeterBed sluit contract met schadeherstelnetwerk MAX-Repair

BeterBed sluit contract met schadeherstelnetwerk MAX-Repair
09-12-2013 16:31 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Onlangs heeft Beter Bed definitief een contract afgesloten met het internationale schadeherstelnetwerk MAX-Repair voor het volledig afhandelen en beheren van al haar truckschadeherstel voor haar nationale wagenpark. De ontzorging rondom truckschadeherstel, de aanwezige infrastructuur en de centrale aanpak van MAX-Repair waren bepalend voor het  tot stand komen van de overeenkomst. De samenwerking gaat per ommegaande in.

“Wij zijn nationaal georiënteerd en ambitieus” aldus een enthousiaste Harm Janssen, Manager Facilitair bij BeterBed. “Met ons landelijk netwerk van 80 winkels  leveren we overal in Nederland snel de juiste materialen  op de juiste plaats.  De fit met het landelijke netwerk van  MAX-Repair met 38 vestigingen was dan ook snel gelegd. Tevens heeft  MAX-Repair bij ons indruk gemaakt met de aanwezige kennis en kunde rondom schadeherstel, het beheer van ons wagenpark  en het carrosserie vakmanschap voor bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar materieel. Dit alles via één adres, merk-onafhankelijk en projectleiderschap maakt de samenwerking met MAX-Repair uniek.

Beter Bed is begin jaren 80 opgericht  en sinds 1996 beursgenoteerd en is dé marktleider in Nederland op het gebied van slaapkamers en aanverwante artikelen. In ruim tachtig winkels verspreid over heel Nederland kunnen consumenten van jong tot oud, kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen. Uiteraard in iedere denkbare stijl. Naast losse artikelen, onderscheid BterBed zich door unieke package-deals: een complete slaapkamer (ombouw, bedbodems en matrassen) voor een speciale eenheidsprijs.  Beter Bed is onderdeel van de beursgenoteerde Beter Bed Holding.

MAX-Repair is een internationaal georiënteerd fabricaat onafhankelijk schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers, personenvervoer (bussen)  en zwaar materieel. Een universeel schadeherstelnetwerk verspreid over Nederland en België, bestaande uit 10 schadeherstelbedrijven met 38 servicewerkplaatsen, inclusief 3 reclamestudio’s.  MAX-Repair werkt hierin fabricaat- en merkonafhankelijk. MAX-Repair is er tevens op gericht de fleetowners beter inzicht te geven in de uiteindelijke schadelast en de beheersing c.q. verlaging hiervan. Er werken circa 1.200 medewerkers.

Onlangs sloot Wensink AutoMotive, één van de grootste MercedesBenz truckdealers in Nederland, zich aan bij MAX-Repair. MAX-Repair heeft dit jaar zich landelijk gepresenteerd tijdens de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg, Gorinchem en Venray.