Clicky


Transunion wordt Dachser

Transunion wordt Dachser
16-12-2013 10:52 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

KEMPTEN/VALENCIA - Tien maanden na de overname is de volledige integratie van de Spaanse lucht- en zeevrachtexpediteur Transunion S.A. binnen het wereldwijde logistieke netwerk van Dachser een feit. Met ingang van 1 januari 2014 zal het bedrijf opereren onder de naam DACHSER Spain Air & Sea Logistics, S.A.U.

De rebranding is tevens van toepassing op de voormalige nationale dochterondernemingen van Transunion. Zo is de naamsverandering ook doorgevoerd in Turkije (DACHSER Turkey Hava ve Deniz Tasimaciligi A.S.) en Peru (DACHSER Peru S.A.C.). In Argentinië zal de onderneming vanaf 1 januari 2014 opereren als Dachser Argentina S.A. "De lucht- en zeevrachtsector kent geen nationale grenzen. Grote klanten willen werken met een logistiek dienstverlener die wereldwijd dezelfde consistente processen en kwaliteitsnormen hanteert", aldus Thomas Reuter, Managing Director van DACHSER Air & Sea Logistics.

Wereldwijde netwerk

Federico Camáñez, CEO van Transunion en vanaf 1 januari 2014 Country Manager van DACHSER Spain Air & Sea Logistics S.A.U. voegt toe: "Met deze naamsverandering willen we aantonen dat we nu behoren tot het wereldwijde Dachser-netwerk met 160 lucht- en zeevrachtlocaties.”

Dachser nam Transunion in januari 2013 over na een samenwerking van meer dan vijftien jaar. In 2012 genereerde het familiebedrijf met hoofdkantoor in Valencia, Spanje, een omzet van circa 100 miljoen euro.