Clicky


Verhaegh uit Deurne wordt TopTruck

Verhaegh uit Deurne wordt TopTruck
16-12-2013 16:18 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Verhaegh uit Deurne heeft zich aangesloten bij het TopTruck netwerk. Het universele truck-en trailerreparatie netwerk van GroupAuto blijft maar groeien. In Nederland staat de teller inmiddels op 45, in België zijn er 8 vestigingen. In heel Europa zijn er al meer dan 1.000 TopTruck vestigingen. TopTruck is het enige Europese one-stop workshop netwerk van dit kaliber. De formule wordt in Nederland vooral ondersteund door Wijlhuizen, in België door Beneparts.

Verhaegh is een universeel truck en trailer servicebedrijf gericht op onderhoud en reparatie van alle merken.  Johan Verhaegh: “Wij zien een duidelijke behoefte bij onze klanten om het totale onderhoud van hun wagenpark op één plek uit te besteden. TopTruck groeit sterk, en biedt inhoudelijk erg veel voordelen voor de ondernemer en zijn klanten. De aanpak is erg professioneel en wordt ondersteund door de onderdelenfabrikanten. De opleidingen en trainingen, de marketing, communicatie en bedrijfskundige ondersteuning spreken ons erg aan. Ook de Internationale pechservice “TopTruck SOS” is een meerwaarde voor onze klanten. TopTruck richt zich op het “one- stop workshop” concept. Dat is de toekomst, dus wij zijn verheugd ons bij TopTruck te hebben aangesloten."

Henri Sprenkels, commercieel manager van GroupAuto: “Wij zijn verheugd dat we het netwerk nog steeds zien groeien; in Deurne hadden we nog geen servicepunt en garage Verhaegh is een aanwinst voor het netwerk.  Afgelopen jaar zijn we bezig geweest de kwaliteit van het netwerk te optimaliseren, hetgeen inhoudt dat we ook van een aantal deelnemers afscheid hebben genomen. Je start met een groep geïnteresseerde ondernemers, en gaandeweg merk je dat de meeste deelnemers actief zijn binnen de formule en sommigen blijven hangen. De formuledeelnemers en ook GroupAuto mogen echter van elkaar verwachten dat iedereen zich proactief en kwaliteitsgericht inzet, en daar zetten wij ook in 2014 op in.”