Clicky


Elf nieuwe DAF XF trekkers voor De Jong-Grauss Transport

Elf nieuwe DAF XF trekkers voor De Jong-Grauss Transport
18-12-2013 20:24 | DAF | auteur De Redactie

HOOGVLIET - Ook voor het LZV transport is De Jong-Grauss Transport volledig up-to-date. De nieuwe DAF XF 460 FTG trekker, uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, is speciaal aangeschaft voor het LZV transport.

Samen met drie DAF XF 410 FT trekkers, uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR M-13 motor en zeven DAF XF 440 FT trekkers, uitgevoerd met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, zijn deze afgeleverd door Truckland Zuid-Holland aan De Jong-Grauss Transport in Hoogvliet. De 11 nieuwe DAF trekkers zijn uitgevoerd als Space Cab.

De 11 DAF XF Euro 6 trekkers, ontwikkeld voor optimaal rendement en met het hoogste chauffeurscomfort, zijn uitgerust met een frontzicht camera, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, grote spiegels en zijruiten uit één stuk, Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen en de DAF Driver Performance Asisstant (DPA) die de chauffeur ondersteund met actuele ritgegevens en tips. Een royale koelkast, airco en luxe chauffeursstoel completeren het interieur. De Jong-Grauss is voornamelijk actief in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Frankrijk.

De Jong-Grauss Transport toonaangevend in het transport van zeecontainers

In ruim 30 jaar heeft De Jong-Grauss Transport zich ontwikkeld tot een servicebewust pro-actief transportbedrijf met 166 gemotiveerde medewerkers en meer dan 145 vrachtwagens. Containers in verschillede formaten en soorten, waaronder kiep-, tank- en koelcontainers, worden er dagelijks vervoerd vanuit de havens naar vele bestemmingen in Europa. Ook afvaltransport en ADR goederen per container behoren tot de dagelijkse transporten.

Dat het containervervoer een specialistisch vak is wordt door De Jong-Grauss Transport onderkend. Het personeel volgt daarvoor regelmatig opleidingen en trainingen om de klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Daarbij geeft het Track & Tracing systeem niet alleen de medewerkers maar ook de klanten inzicht waar de lading zich bevindt.

De Jong-Grauss Transport is sinds 2012 SQAS (Safety and Quality Assessments Systems) gecertificeerd volgens de strenge eisen van CEFIC (European Chemical Industry Council).

Uitstekende samenwerking met de dealer Truckland Zuid-Holland

Voor Jan Verlaan, directeur bij De Jong-Grauss Transport, is de geweldige service van de dealer en van ITS, één van de belangrijkste redenen voor de al ruim 18-jarige samenwerking. Het onderhoud aan de voertuigen wordt door de dealer verzorgd.