Clicky


Autohof Wörnitz laat chauffeurs tijdens feestdagen in de kou staan

Autohof Wörnitz laat chauffeurs tijdens feestdagen in de kou staan
23-12-2013 13:26 | Buitenland | auteur De Redactie

WÖRNITZ(D) - Toen vaste klant Gerald Vliesz maandagochtend wilde pauzeren bij het Autohof in het Duitse Wörnitz trof hij een overvolle parkeerplaats aan. Hij werd doorverwezen naar een naburig industrieterrein. De parkeerplaats staat namelijk vol met gele trucks met Hongaarse kentekens van de Hongaarse transportfirma Waberer's International Zrt.

Vliesz is not amused en zegt maandag tegen Transport Online: "Ik wilde mijn 11 uur maken en wordt vervolgens weggestuurd. Ik moet ergens in een doodlopend straatje gaan staan zonder sanitaire voorzieningen en dat terwijl wij het hele jaar door vaste klant zijn bij deze Autohof."

De sluiting wordt aan ons bevestigd door een medewerkster van het tankstation: “Ik betreur de gang van zaken, maar het parkeerterrein is tot begin januari geheel verhuurd. Het restaurant en het tankstation zijn wel gewoon geopend."

Hoewel op de internetpagina van het Autohof Wörnitz hierover niets is te vinden meldt de medewerkster nog dat de sluiting van de parkeerplaats wel is aangekondigd.

©Foto's: Gerald Vliesz