Clicky


Van den Bosch neemt intermodale droge bulk activiteiten van Nijhof-Wassink over

Van den Bosch neemt intermodale droge bulk activiteiten van Nijhof-Wassink over
06-01-2014 17:00 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

ERP - De logistieke dienstverleners Nijhof-Wassink uit Rijssen en Van den Bosch Transporten uit Erp hebben een strategische samenwerking voor handen. Van den Bosch Transporten is voornemens de intermodale droge bulk activiteiten van Nijhof-Wassink over te nemen. Het gaat hierbij om 15 medewerkers, 13 combinaties en ruim 300 droge bulk containers.

Nijhof-Wassink wil zich in de toekomst nog meer gaan richten op het silovervoer over de weg. Ook daar wordt momenteel gekeken hoe de samenwerking met Van den Bosch Transporten geoptimaliseerd kan worden. Daarbij blijft intermodaal vloeistoffentransport nog steeds een zeer belangrijk focusgebied van Nijhof-Wassink.

Van den Bosch Transporten focust zich op groei in intermodaal transport. “Deze overname sluit dan ook naadloos aan op de strategie van onze onderneming”, aldus Peter van den Bosch (algemeen directeur - Van den Bosch Transporten). Voor Van den Bosch Transporten zal dit positieve gevolgen hebben voor de groei van zowel de Nederlandse als de Hongaarse vestiging. Daarnaast ondersteunt deze stap de strategische groei op de Oost-Europese markt, welke  reeds jaren bediend wordt met vloeistoffen tank containers.

Van den Bosch en Nijhof-Wassink zijn geen vreemden voor elkaar. Al meerdere jaren werken Nijhof-Wassink en Van den Bosch Transporten nauw samen om strategisch voordeel voor klanten te kunnen behalen. ‘De klant staat voorop en focus is daarbij van essentieel belang’, zo sluit Freddy Nijhof (algemeen directeur – Nijhof-Wassink)  af.