Clicky


Zeer compact opgebouwde Scania Euro 6 rioolreinigers voor Teeuwissen

Zeer compact opgebouwde Scania Euro 6 rioolreinigers voor Teeuwissen
07-01-2014 10:26 | SCANIA | auteur De Redactie

HUIZEN - Teeuwissen Rioolreiniging in Huizen heeft vier nieuwe Scania P 320 Euro 6 rioolreinigers in gebruik genomen. De voertuigen zijn geleverd via de Scania vestiging in Nijkerk en vallen op door het 4x2 chassis met korte wielbasis van 3.90 meter, waarbij de BekkerLagram opbouw kort en compact achter de cabine is opgebouwd. Het resultaat: een zeer compact, wendbaar en krachtig voertuig, welke aan de strenge Euro 6 emissienorm voldoet.

De Scania P 320 DB 4x2 MNA rioolzuigers hebben allemaal de 9,3 liter, 320 pk sterke Euro 6 motor aan boord. Deze heeft een hoog koppel dat al bij lage toeren beschikbaar is. In combinatie met de lage instap van de P-serie cabine en de Scania Opticruise versnellingsbak is het een zeer comfortabel voertuig. Dankzij Scania’s modulaire systeem heeft BekkerLagram de rioolopbouw zeer compact op het chassis kunnen plaatsen.

Teeuwissen Rioolreiniging is een gespecialiseerd dienstverlenend familiebedrijf in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden die te maken hebben met het reinigen, inspecteren, vernieuwen en onderhouden van (hoofd)riolen en alles wat daarmee in verbinding staat.

Met ruim 160 vakbekwame en gemotiveerde medewerkers weet Teeuwissen Rioolreiniging bij talloze particulieren, bedrijven, waterschappen en woningcorporaties door heel Nederland rioleringsproblemen te voorkomen en verhelpen. Naast aanleg, onderhoud en reparatie van rioleringen is Teeuwissen Rioolreiniging gespecialiseerd in het ledigen en inspecteren van olie- en vetafscheiders. Vrijgekomen afvalstoffen worden in eigen beheer en milieuvriendelijk afgevoerd en gerecycled.