Clicky


Nieuwe Lamboo L'idealcar voor Den Dulk

Nieuwe Lamboo L'idealcar voor Den Dulk
13-01-2014 13:09 | Trailers | auteur De Redactie

Jac. Den Dulk & Zonen BV mocht onlangs een nieuw voertuig in ontvangst nemen. De carrosserie is van Lamboo uit Zoetermeer en is gemonteerd op een DAF CF chassis, geleverd door Blom-DSW.

Hofleverancier Den Dulk staat al jaren voor kwaliteitsvis. Naast een uitgebreid assortiment haringproducten, handelt Den Dulk in diepgevroren vis. Daarbij wordt de beste vis wereldwijd geselecteerd en verpakt onder eigen label Stork Seafood. In de ijsfabriek fabriceren ze scherfijs voor onder meer viskoeling. Den Dulk, haring en Scheveningen zijn al sinds de oprichting in het jaar 1871 onlosmakelijk met elkaar verbonden. De vishandel op de hondenkar, de houten zeilloggers en de netten aan de haven zijn inmiddels verdwenen, maar de ervaring en het vakmanschap voor hoogwaardige visproducten zijn gebleven!

Tevens is het vervoer met de jaren meegegaan met als gevolg de aanschaf van een nieuw voertuig. Ook de combinatie Lamboo en Den Dulk is er een van jaren. Met dit nieuwe voertuig is daar weer een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd, ook omdat het weer een verbeterde carrosserie is uit de huidige geïsoleerde lijn.

Lamboo levert al een aanzienlijke tijd nieuwe geïsoleerde carrosserieën van het merk L’idealcar, maar de samenwerking wordt vanaf heden geïntensiveerd. Dit is onder andere terug te zien in de naamvoering van de geïsoleerde lijn. Ook zal Lamboo naast ‘losse’ carrosserieën ook complete trailers uit Italië importeren, welke natuurlijk voldoen aan de kwaliteitseisen.

De carrosserie van Den Dulk is uit dezelfde lijn en uitgerust met een gegalvaniseerd onderframe, RVS achterkader en naadloze wanden welke worden afgewerkt met kunststof lijsten. De wagen is verder uitgevoerd met een achtersluitende D’Hollandia laadklep, aangesloten op extra accu’s in een RVS kist. Ook is er aan de rechterzijde een zijdeur geplaatst. De koeling wordt verzorgd door een Carrier koelmachine.