Clicky


Transport Compleet: een veelbelovend vakevenement

Transport Compleet: een veelbelovend vakevenement
16-01-2014 11:09 | Transport Compleet | auteur De Redactie

HARDENBERG - Halverwege 2013 kondigde Evenementenhal aan dat de succesvolle Carrosserie Vakdagen in 2014 over zou gaan naar Transport Compleet. De segmenten ‘lichte bedrijfswagens’ en ‘touringcars’ zijn aan het concept toegevoegd. Een welkome aanvulling op het bestaande concept.

Dat Evenementenhal met haar full-service formule beschikt over een product dat ook in economisch mindere tijden overeind blijft staan hadden we reeds gezien. In 2013 waren de Carrosserie Vakdagen wederom druk bezet en door een groot doelgericht publiek bezocht. Transport Compleet bouwt hier in 2014 op voort.  

“Op dit moment is in Hardenberg alweer 80 procent van de beursvloer gevuld. En dan hebben we het over 6 hallen gereserveerd voor standruimte en één grote hal gevuld met voertuigen. Grote namen zoals Scania, Iveco, Mercedes, Krone, Schmitz Cargobull, Brinks Carrosserieën, Scarabee, Carrosseriefabriek Luchtenberg, WEB Trailer, Bulthuis, VB Trailerbouw, Bridgestone, Shell, Goodyear, Thermo King en VDL Containersystemen zijn allemaal weer aanwezig. Voor hen zijn we een jaarlijks podium waar ze in drie dagen tijd tal van relaties en nieuw potentieel ontmoeten.

Ook dit jaar hebben we weer noemenswaardige nieuwkomers. Zo verwelkomen we onder andere BP Nederland, TomTom Business Solutions, Hankook Tire, Trailer Groep Nederland en zijn er een aantal bekenden van vroeger weer terug.” Aldus beursorganisator Rik Silderhuis.

Juist in deze tijden hechten organisaties er waarde aan om klaar te staan voor hun klanten. Het persoonlijk te woord staan van relaties en nieuw potentieel gaat nergens zo effectief als op een beursvloer. Tevens kan men op een beurs het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie presenteren en, misschien nog wel belangrijker, tastbaar maken voor de doelgroep.

Ook zullen er weer diverse lezingen plaatsvinden rondom Transport Compleet. Buiten wordt een demo-terrein ingericht voor LNG-Trucks. In het congrescentrum wordt hierop voortgeborduurd door ‘Truck van de Toekomst’ met het congres ‘LNG heeft de toekomst’.