Clicky


Nieuwe IVECO Stralis Hi-Road Euro-6 voor Van Kleinwee uit De Meern

Nieuwe IVECO Stralis Hi-Road Euro-6 voor Van Kleinwee uit De Meern
17-01-2014 10:22 | Iveco | auteur De Redactie

DE MEERN - Onlangs heeft Van Kleinwee uit De Meern een prachtige nieuwe IVECO Stralis Hi-Road Euro-6 in ontvangst mogen nemen. IVECO-dealer Schouten leverde de nieuwe trekker af vanuit de vestiging in Utrecht. De IVECO Stralis is erg mooi uitgevoerd in de huisstijl van Van Kleinwee.

Van Kleinwee

Van Kleinwee uit De Meern is een relatief klein transportbedrijf met een vloot van 15 trekkende eenheden. Het wagenpark bevat voertuigen van verschillende fabrikanten. Het bedrijf is opgericht in 1990 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in verschillende transportactiviteiten. Van Kleinwee kan in feite alles vervoeren dat in een trailer past. Daarnaast heeft Van Kleinwee een aantal diepladers waarmee hoogwerkers worden vervoerd.

IVECO Stralis Hi-Road

Het is de eerste keer dat Tom van Kleinwee kiest voor een nieuwe IVECO. De onlangs afgeleverde nieuwe Stralis heeft een vermogen van 360pk en voldoet aan de Euro-6 norm, zonder toepassing van een EGR-systeem. De Hi-Road cabine is voorzien van een vernieuwd interieur ten opzichte van de vorige generatie IVECO Stralis. Zo is ook het front van de cabine opnieuw vormgegeven. De opvallende kleur blauw in combinatie met de gele bestickering maken de IVECO af.

Van Kleinwee heeft voor de nieuwe IVECO Stralis gekozen dankzij onder andere de gunstige prijs/kwaliteitverhouden. Daarnaast speelt de ervaring met de ondersteuning van IVECO Schouten in het verleden ook mee. Het is dan ook niet voor het eerst dat Van Kleinwee kiest voor een nieuwe IVECO. IVECO Schouten is dan ook trots op de relatie die het met Van Kleinwee heeft opgebouwd.

IVECO Schouten

Schouten is officieel dealer van IVECO en Fiat Professional. Bij Schouten kunt u terecht voor een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O contracten, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen. Schouten heeft vestigingen in Alblasserdam, Almkerk, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht en Veghel. Per 2 januari 2014 is de nieuwste vestiging van De Schouten Groep in Amsterdam geopend.