Clicky


Maxtrailer MAX100 voor Peter van der Meer

Maxtrailer MAX100 voor Peter van der Meer
17-01-2014 15:57 | Trailers | auteur De Redactie

LEIMUIDEN - Peter van der Meer BV uit Leimuiden is gespecialiseerd in het verhuur van spoorwegkranen. Vanwege de uiterst precieze planning, die gepaard gaat met spoorwerkzaamheden, is een betrouwbaar transportmiddel onmisbaar.

Peter van der Meer heeft gekozen voor aanschaf van een Maxtrailer MAX100 semi-dieplader bij importeur Hertoghs Carrosserieën in Roosendaal. Deze oplegger kent, naast de bewezen “Faymonville kwaliteit” ook nog een uitermate gunstige prijsstelling.

Verder roemt hij de rijke standaarduitrusting zoals zware bindogen en aluminium luchtketels en de uitgebreide optiemogelijkheden zoals in zijn geval lift-as, stuur-as en een paar hydraulische oprijbruggen met roostervloer ter verbetering van de grip en vermindering van de luchtweerstand.

Daarnaast was Van der meer aangenaam verrast door de korte levertijd van deze, volgens zijn specificatie gebouwde dieplader. Een gevolg van de goed georganiseerde productiemethodiek van de Faymonville fabrieken.

Bart Rutgers productmanager Maxtrailer bij Hertoghs Carrosserieën geeft aan dat er inmiddels een uitgebreid programma van 3- en 4 assige semi diepladers en 3-assige vlakke opleggers verkrijgbaar is in vaste óf uitschuifbare variant. Bovendien zijn deze opleggers met starre assen, naloopbesturing en hydraulisch gedwongen besturing verkrijgbaar.