Clicky


Directeur Rutges Cargo Jimmy Yeh overleden

Directeur Rutges Cargo Jimmy Yeh overleden
17-01-2014 20:56 | Transport | auteur De Redactie

SCHIPHOL - Op 27 december is, naar nu bekend is geworden, na een kort ziekbed, directeur en eigenaar van Rutges Cargo, Jimmy Yeh op 46-jarige leeftijd overleden. Rutges Cargo laat vrijdag aan Transport Online weten hoe het nu verder moet met het bedrijf.

"Met het overlijden van Jimmy Yeh zijn wij een gedreven leider en strateeg verloren. Echter, de visie van onze voormalige directeur over de toekomst van de organisatie leeft onverminderd voort en zal worden voortgezet door de huidige directie: Marja Touw (algemeen directeur), Erik Boom (financieel directeur) en Bryan Douglas (operations manager). Trouw aan de laatste wens van Jimmy gaat het bedrijf door met dezelfde passie en doelstelling als onder zijn leiderschap: het vestigen van Rutges Cargo Logistics & Warehousing als het meest innovatieve Europese transportbedrijf gespecialiseerd in hoogwaardig goederentransport", meldt Rutges Cargo.

"In het verlengde van deze visie zal de focus binnen de organisatie de komende tijd liggen op stabilisatie en consolidatie van de bedrijfsvoering, met het doel de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Reeds behaalde kwaliteitsstandaarden zoals de TAPA TSR-1 en AEO-F accreditaties blijven uitgangspunt bij de dienstverlening, aangevuld met de GDP-certificatie die voor de nabije toekomst is gepland. Hetzelfde geldt voor recente investeringen in de uitbreiding van het wagenpark met Mercedes-Benz Euro6 trekkers en innovatieve trailers vervaardigd door Van Eck ten behoeve van securitytransporten."

"Met vernieuwing en vooruitgang als onze kernwaarden zullen wij blijven streven naar de toonaangevende en hoogwaardige transportservice en operationele excellentie die onze actuele en toekomstige klanten behoeven."

Eind 2012 ging Rutges Cargo failliet. Op 1 december 2012 startte het bedrijf door met Jimmy Yeh als directeur. Curator Mr. P. Schaink vertelde toen over de zakenman Yeh: "Yeh is een Chinees/Nederlandse zakenman en een grote klant. Hij importeert volgens eigen zeggen jaarlijks 4 miljoen kilo textiel."

Jimmy Yeh zei indertijd zelf over de doorstart: "Deze doorstart betekent een nieuw begin voor Rutges Cargo met een behoud van de huidige identiteit. Ik geloof in de toekomst van dit bedrijf en zal blijven investeren in de groei van de business en de optimalisatie van de dienstverlening met als doel de zelfstandig en evenwichtig opererende organisatie die onze huidige en toekomstige klanten behoeven."