Clicky


MAX-Repair zet binnen 14 dagen wagenpark BeterBed in nieuwe huisstijl

MAX-Repair zet binnen 14 dagen wagenpark BeterBed in nieuwe huisstijl
21-01-2014 09:55 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BeterBed heeft in het kader van haar nieuwe huisstijl ook een gedeelte van haar wagenpark aangepast. MAX-Repair heeft in samenwerking met Expo-Care dit mogelijk gemaakt door in twee weken maar liefst 16 voertuigen in de nieuwe kleuren te zetten.  Dit gebeurde door een intensieve samenwerking tussen de lokale distributiecentra van BeterBed,  het landelijk schadeherstelnetwerk van MAX-Repair en haar partners.

Door het landelijke schadeherstel netwerk van MAX-Repair met 10 schadebedrijven, 38 servicewerkplaatsen en één centraal landelijk coördinerend bedrijfsbureau was het mogelijk de huisstijlwijziging van BeterBed tijdens de feestdagen binnen een extreem korte tijd te doen.

Dit naar grote tevredenheid van BeterBed aldus Harm Janssen, manager Facilitair BeterBed.

Janssen: "BeterBed maakt al gebruik van de landelijke diensten van MAX-Repair maar deze huisstijlactie was een heel bijzondere. De beslissing voor de wijziging werd op korte termijn genomen en de periode tussen de feestdagen waarin het wagenpark stil stond, was ideaal voor een ‘overnight’ wijziging van de huisstijl. Door de hele opbouw opnieuw te spuiten en te voorzien van de nieuwe BeterBed uitingen draagt het wagenpark nu bij aan de nieuwe uitstraling en de nieuwe landelijke campagne van BeterBed. De voortvarende projectaanpak en ruime ervaring binnen MAX-Repair was hierin cruciaal."

BeterBed is begin jaren 80 opgericht en sinds 1996 beursgenoteerd en is dé marktleider in Nederland op het gebied van slaapkamers en aanverwante artikelen. In ruim tachtig winkels verspreid over heel Nederland kunnen consumenten van jong tot oud, kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen. Uiteraard in iedere denkbare stijl. Naast losse artikelen, onderscheidt BeterBed zich door unieke package-deals: een complete slaapkamer (ombouw, bedbodems en matrassen) voor een speciale eenheidsprijs.  BeterBed is onderdeel van de beursgenoteerde BeterBed Holding.

MAX-Repair is een internationaal georiënteerd fabricaat-onafhankelijk schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers, personenvervoer (bussen)  en zwaar materieel. Een universeel schadeherstelnetwerk verspreid over Nederland en België, bestaande uit 10 schadeherstelbedrijven met 38 servicewerkplaatsen, inclusief drie reclamestudio’s. MAX-Repair werkt hierin fabricaat- en merkonafhankelijk. MAX-Repair is er tevens op gericht de fleetowners beter inzicht te geven in de uiteindelijke schadelast en de beheersing c.q. verlaging hiervan. Er werken circa 1.200 medewerkers.

Onlangs sloot Wensink AutoMotive, één van de grootste MercedesBenz truckdealers in Nederland, zich aan bij MAX-Repair. MAX-Repair heeft zich in 2013 landelijk gepresenteerd tijdens de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg, Gorinchem en Venray.