Clicky


Wolters Kluwer Transport Services kondigt de verlenging en uitbreiding aan van zijn contract met Norbert Dentressangle

Wolters Kluwer Transport Services kondigt de verlenging en uitbreiding aan van zijn contract met Norbert Dentressangle
22-01-2014 13:15 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Na een geslaagde samenwerking van meerdere jaren, kondigt Wolters Kluwer Transport Services (WKTS) de verlenging en uitbreiding van zijn contract met Norbert Dentressangle, de internationale logistiek- en transportgroep aan. Beide bedrijven ondertekenden onlangs een nieuw contract. Het doel daarvan is enerzijds de verlenging voor twee jaar van het beheer van Norbert Dentressangle’s Europese vrachtaanbiedingen op het vrachtuitwisselingsplatform van Teleroute toe met exclusiviteit op de Franse markt. En anderzijds de evaluatie van de business modules van Transwide, een andere entiteit van WKTS die transport management oplossingen ‘on demand’ (TMS) aanbiedt. WKTS begint aldus aan een nieuw hoofdstuk van de samenwerking met Norbert Dentressangle om het bedrijf te ondersteunen in de voortdurende optimalisatie van zijn beheer- en transportprocessen, waaronder hoofdzakelijk zijn vrachtbeheer in Europa.

Met dit nieuwe contract zet Teleroute, het Europese vrachtuitwisselingsplatform, zijn samenwerking met Norbert Dentressangle voort tot in 2017. De Teleroute applicatie staat rechtstreeks in verbinding met het IT-systeem van Norbert Dentressangle en ontvangt en beheert alle dagelijkse Europese vrachtaanbiedingen van de groep, zonder dat gebruikers gegevens dubbel moeten invoeren. Norbert Dentressangle heeft hier dus heel wat bij te winnen op het gebied van tijd, efficiëntie, nauwkeurigheid en veiligheid. Bovendien heeft Norbert Dentressangle de kans de speerpuntoplossingen in SaaS-modus van Transwide te testen, zoals de oplossing voor het plannen van afspraken, twSlot, die al door de grootste spelers uit de productie-, distributie- en logistieke sector wordt bejubeld.

Fabrice Maquignon, CEO van Wolters Kluwer Transport Services, benadrukt: “We zijn verheugd bij het idee onze samenwerking met Norbert Dentressangle op ons vrachtuitwisselingsplatform voort te zetten en het bedrijf te kunnen begeleiden en ondersteunen bij nieuwe behoeften. De contractuitbreiding is daarvan een duidelijk bewijs en getuigt van de kwaliteit en relevantie van het diensten- en productaanbod van onze groep. We bieden veel meer dan vrachtuitwisseling alleen om onze klanten steeds meer productiviteit en efficiëntie te kunnen bieden in een uitdagend economisch klimaat.”