Clicky


TALKE Group neemt Hammer Logistik Luxemburg over

TALKE Group neemt Hammer Logistik Luxemburg over
28-01-2014 20:45 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HÜRTH / LUXEMBURG - Met ingang van 1 januari 2014, heeft de TALKE Groep het in Luxemburg gevestigde Hammer Logistik AG met 50 bulk transporteenheden overgenomen. Door de overname beschikt het bedrijf nu over een totaal van ongeveer 1.200 bulkvoertuigen en containers. Dit maakte het bedrijf deze week bekend.

Het wagenpark en administratieve functies zullen in Luxemburg blijven en in de TALKE Group worden geïntegreerd als een stand-alone locatie. " We zijn erg blij om zo'n ervaren team aan boord te krijgen. De nieuwe locatie in Luxemburg helpt ons onze aanwezigheid op de Europese markt te versterken als droge bulk vervoerder en als één van de toonaangevende logistieke dienstverleners voor de chemische industrie" verklaarde Group Managing Director Alfred Talke.

"Bouwen aan extra Europese capaciteit is ons antwoord aan de internationalisering van onze klanten, hetgeen tot uiting komt in het feit dat de twee grootste gebruikers van onze Luxemburgse silo al klanten zijn van de groep."

Hammer Logistik AG, die is overgenomen door TALKE, was voorheen een dochteronderneming van Europaverkehre Hamer & Co GmbH  in Aken. De activiteiten van Hammer Logistiek worden niet beïnvloed door de overname.