Clicky


Twintig nieuwe Scania trekkers voor H.J. van Bentum

Twintig nieuwe Scania trekkers voor H.J. van Bentum
29-01-2014 12:31 | SCANIA | auteur De Redactie

BARNEVELD - Bij H.J. van Bentum bv in Woudenberg zijn maar liefst twintig nieuwe Scania trekkers in gebruik genomen. Het betreffen zowel Topline als Highline cabines, variërend van 440 tot 480 pk. De nieuwe voertuigen zullen voornamelijk gaan rijden richting Engeland met bulkgoederen. De Scania vestiging in Barneveld leverde de voertuigen af.

De nieuwe trekkers zijn voorzien van een derde hulpas, met het oog op gewichtsbesparing. Verder is er luchtvering rondom en zijn de asgewichten direct afleesbaar op het dashboard. De Scania cabine biedt veel ruimte voor de chauffeurs en is in de kenmerkende blauw zilveren Van Bentum striping gespoten door spuiterij Versteeg en Hop uit Scherpenzeel. De relatie tussen Van Bentum en Scania gaat al vele jaren terug. De betrouwbaarheid en de service van de werkplaats vormen de basis voor deze plezierige samenwerking.

H.J. van Bentum bv heeft zich sinds de oprichting in 1969 ontwikkeld tot een sterk en professioneel familiebedrijf met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en milieu. De specialisatie ligt in bulk- en ferrytransporten en aanvullende logistieke diensten. Creativiteit is binnen de organisatie een begrip, wat leidt tot innovatieve concepten die onder andere bijdragen aan minder vervoersbewegingen, minder wegkilometers en een lagere milieubelasting. Van Bentum beschikt in totaal over ruim 450 eenheden en werkt met 200 vrachtauto’s.