Clicky


Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way 460pk Euro-6 voor G.A. van der Stelt

Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way 460pk Euro-6 voor G.A. van der Stelt
30-01-2014 10:34 | Iveco | auteur De Redactie

NIEUWENDIJK - G.A. van der Stelt uit Nieuwendijk heeft onlangs van IVECO Schouten vestiging Almkerk zijn nieuwe IVECO Stralis Hi-Way 460pk Euro-6 met gestuurde en hefbare voorloopas overhandigd gekregen. De nieuwe trekker voor deze trotse eigen rijder is volledig afgewerkt met metallic lak en verschillende accessoires.

Van der Stelt is een eigen rijder uit Nieuwendijk. 22 jaar geleden is hij begonnen met het vervoeren van containers. Dit is wat van der Stelt nog altijd doet. De eerste vrachtwagen die hij kocht was een IVECO. Deze kocht bij ook al bij IVECO Schouten in Almkerk. Sindsdien heeft van der Stelt enkel IVECO gereden. IVECO Schouten is dan ook trots op de lange relatie die met Van der Stelt is opgebouwd.

De nieuwe IVECO Stralis Hi-Way

Deze nieuwe trekker is er een van de nieuwe generatie IVECO Stralis. De grootste cabinevariant, de Hi-Way, is uitgevoerd met een vernieuwd interieur ten opzichte van de vorige generatie. Ook het front van de cabine is opnieuw vormgegeven. De IVECO 11 liter Cursormotor heeft een vermogen van 460pk en een koppel van 2150 Nm welke beschikbaar is over een breed toerenbereik van 925 tot 1500 toeren. De motor is gekoppeld aan een Eurotronic automatische versnellingsbak.

Uniek in vrachtwagenland is dat IVECO voor de volledige range zwaardere voertuigen(vanaf Eurocargo tot Stralis/Trakker) de Euro VI emissienorm bereikt zonder toepassing van een EGR-systeem (uitlaatgas recirculatiesysteem) maar alleen met Hi-SCR dus alleen AdBlue. Dit zorgt voor een gunstiger brandstofverbruik en langere vastgestelde onderhoudsintervallen. Het onderhoudsinterval is vastgesteld op 150.000 kilometer, of 1 keer per jaar. G.A. van der Stelt heeft de auto volledig in metallic lak uit laten voeren met speciale mat metallic accenten. Er zijn ook verschillende accessoires gemonteerd als luchthoorns en verlichting. De trekker met hefbare en gestuurde voorloopas is er één die zeker gezien mag worden.

IVECO Schouten

Schouten is officieel dealer van IVECO en Fiat Professional. Bij Schouten kunt u terecht voor een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O contracten, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen. Schouten heeft vestigingen in Alblasserdam, Almkerk, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht en Veghel. Op 2 januari 2014 opent de nieuwste vestiging van De Schouten Groep haar deuren in Amsterdam.