Clicky


Grote brand bij carrosseriebedrijf Polynorm in Bunschoten

Grote brand bij carrosseriebedrijf Polynorm in Bunschoten [+foto]
30-01-2014 15:42 | Brand | auteur De Redactie

BUNSCHOTEN - Bij een bedrijf in Bunschoten woedt donderdagmiddag een grote brand. Dat meldt de brandweer. Het bedrijf, Polynorm, maakt onder meer carrosserieonderdelen voor auto's. Op foto's op Twitter zijn grote zwarte rookwolken te zien. Vanwege de rook zijn de afritten op de A1 naar Spakenburg en Bunschoten dicht, meldt de ANWB.

De brand bij het bedrijf aan de Amersfoortseweg in de Utrechtse plaats brak rond 15.00 uur door nog onbekende oorzaak uit. De brand woedt volgens een woordvoerder van de brandweer in een loods van honderd bij twintig meter met voornamelijk verpakkingsmateriaal. Er zijn geen mensen gewond geraakt.

Foto: Twitter/Alexander Blankestij

Het lijkt er volgens de zegsman op dat de brandweer niet overslaat naar andere delen van het bedrijf. De brandweer verwacht nog wel uren bezig te zijn met blussen. De hal staat volgens hem ook op instorten. Rond 18.00 uur was het sein brand meester nog niet gegeven.

Bij de brand geen mensen gewond geraakt en omliggende panden hoefden niet te worden ontruimd. Ook zijn er geen chemische stoffen vrijgekomen.