Clicky


FedEx Express opent nieuwe vestigingen in Apeldoorn en Maastricht

FedEx Express opent nieuwe vestigingen in Apeldoorn en Maastricht
06-02-2014 10:08 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

APELDOORN - FedEx Express opent twee nieuwe vestigingen in Nederland: één in Apeldoorn en één in de buurt van Maastricht, waardoor het totale aantal FedEx vestigingen in Nederland uitgroeit naar zeven.

De nieuwe vestiging in Apeldoorn heeft haar deuren op maandag 3 februari geopend en biedt dienstverlening aan het midden en oosten van Nederland. Daarnaast voorziet FedEx om dit voorjaar ook een nieuwe vestiging in Maastricht te openen.

FedEx begon haar dienstverlening in Nederland in 1984 en staat bekend om haar unieke ‘next day’ service naar de VS en Canada. Vorig jaar introduceerde FedEx Express een binnenlandservice voor spoedzendingen binnen Nederland.

Eerder opende het bedrijf al een nieuwe vestiging in de buurt van Groningen en werd een Boeing 757 geïntroduceerd op haar route van en naar Amsterdam, waardoor de dienstverlening voor klanten kon worden verbeterd met snellere transittijden en ruimere afhaaltijden.

In de afgelopen tweeënhalf jaar heeft FedEx in Europa meer dan 90 vestigingen geopend, verspreid over 12 landen. In de lokale vestigingen sorteert en bundelt FedEx zendingen van klanten uit de regio, waarna de zendingen worden afgeleverd bij lokale geadresseerden of worden doorgezonden naar bestemmingen binnen en buiten Europa.