Clicky


DAF CF Euro 6 voor Fladderak Industriële Verpakkingen

DAF CF Euro 6 voor Fladderak Industriële Verpakkingen
10-02-2014 16:57 | DAF | auteur De Redactie

DELFT - Fladderak Industriële Verpakkingen uit Delft mocht onlangs een nieuw voertuig in ontvangst nemen. De carrosserie is van Lamboo uit Zoetermeer en is gemonteerd op een DAF CF Euro 6, geleverd door Blom-DSW.

De opbouw is een schuifzeilen carrosserie welke is uitgevoerd met een volledig schuifdak. Het subframe is gegalvaniseerd voor extra bescherming tegen roestvorming. De bodem bestaat uit een hardhouten vloer met daarin 100! Ladingtrekankers verwerkt in speciale profielen. De achterzijde wordt afgesloten door twee deuren in combinatie met een D’hollandia onderschuif laadklep, welke is uitgerust met een eigen accupakket met bijlaadinstallatie.

Ruim zestig jaar geleden is Fladderak begonnen met het verpakken van de meest uiteenlopende artikelen; elektrotechnische apparaten en componenten, high tech-apparatuur en -systemen, zware machines, etcetera. Om de klanten zo optimaal mogelijk te helpen zijn ze in 2000 gestart met de de afdeling Logistics. Dus voor zee- en luchtvracht is Fladderak ook aan het juiste adres.