Clicky


Worldwide Flight Services wint 'International Cargo Ground Handler of the Year' prijs

Worldwide Flight Services wint 'International Cargo Ground Handler of the Year' prijs
15-02-2014 10:10 | Zakelijk Nieuws | auteur De Redactie

Worldwide Flight Services (WFS) is uitverkozen tot "International Cargo Ground Handler of the Year" bij de internationale "Awards of Excellence" die werden gepresenteerd op de "Air Cargo India" conferentie en beurs.

Prijswinnaars uit verschillende sectoren van de luchtvaartbranche werden gekozen via een stemming door 42.000 lezers van STAT Times, een internationale multimedia uitgever gericht op de transportsector. Hans Bischof, commercieel directeur, nam de prijs namens WFS in Bombay in ontvangst bij een ceremonie tijdens een speciaal gala diner.

Barry Nassberg, operationeel directeur bij WFS, vertelt: "Wij zijn vereerd met deze prijs. Het gaat er niet alleen om 's werelds grootste lading afhandelaar te zijn, maar ook om het feit dat wij de enige wereldwijd opererende grondafhandelaar zijn die als kernactiviteit luchtvracht heeft. Dit vertaald zich in een voortdurend groeiend netwerk van knooppunten en het streven naar de hoogst mogelijke  graad van dienstverlening. In 2013 hebben wij de markt in Afrika betreden met vestigingen in Johannesburg, Kaapstad en Dar es Salaam.  Meer vestigingen volgen dit jaar, samen met groei in Azië en andere continenten. Wij zijn er trots op dat de steun van vele trouwe klanten uit de luchtvaartbranche zich vertaald in de toekenning van deze prijs."

Worldwide Flight Services (WFS) is opgericht in 1983 en is een toonaangevende dienstverlener op het vlak van grondafhandeling en technische service, waarbij  WFS wereldwijd de grootste is op het gebied van lading. Vandaag de dag is WFS aanwezig op 115 belangrijke vliegvelden in 20 landen op 4 continenten. WFS werkt voor 300 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, inclusief de afhandeling van 4 miljoen ton lading per jaar en 50 miljoen passagiers per jaar. Het bedrijf heeft 10.000 medewerkers wereldwijd en had in 2012 een omzet van € 580 miljoen.