Clicky


Vier DAF XF410 FT Euro 6 Space Cab voor Jan van den Berg Transport

Vier DAF XF410 FT Euro 6 Space Cab voor Jan van den Berg Transport
19-02-2014 09:52 | DAF | auteur De Redactie

DELFT - Blom-DSW heeft onlangs vier nieuwe DAF XF410 FT Euro 6 Space Cab trekkers afgeleverd aan Jan van den Berg Transport uit Delft.

De trekkers worden aangedreven door de zuinige Paccar MX13 motor met 410 pk in Euro 6 uitvoering. Deze motor is voorzien van een MX Motorrem en is gekoppeld aan een AS-Tronic geautomatiseerde 12-versnellingsbak van ZF.

In de cabine van de nieuwe trucks zijn onder andere een luxe luchtgeveerde chauffeursstoel, elektrisch dakluik, een 42 liter koellade, standverwarming en automatische temperatuurregeling te vinden.

De trekkers zijn geheel in de huisstijl van Jan van den Berg Transport uitgevoerd. Zo zijn ze in de bekende kleuren van het bedrijf gespoten in onze spuiterij en vervolgens bestikkerd met de bedrijfslogo's.

Daarnaast hebben zijn de auto's verder opgebouwd met onder andere een CB27MC, een luchthoornset, 24V contactdoos, breedtelampjes, drie toplampjes, twee verstralers en twee zwaailampen.

Jan van den Berg Transport

Het bedrijf heeft een historie van ruim 100 jaar en beschikt over circa 50 vrachwagens, waarvan het meerendeel van het merk DAF. Er zijn 50 chauffeurs in dienst, van wie een groot aantal al lange tijd, aangevuld met drie man op kantoor die actief zijn met orderinvoer, planning en controle van de orders.

"Wat aan de klant is beloofd, wordt door het hechte team van Jan van den Berg Transport gerealiseerd, van chauffeur en monteur tot en met truckwasser en orderplanner. Wat we beloven maken we waar: van snel terugbellen tot terugschakelen als onderweg flexibel moet worden ingespeeld op een onverwachte logistieke ontwikkeling."

Wij feliciteren Jan van den Berg Transport met deze nieuwe aanwinsten en wensen hen veel veilige kilometers.