Clicky


Nijhof-Wassink neemt Agrokamion in Hongarije over

Nijhof-Wassink neemt Agrokamion in Hongarije over
21-02-2014 16:50 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Nijhof-Wassink is continu in beweging om haar Europese distributienetwerk voor het vervoeren van droge en natte bulkproducten te optimaliseren. Hierdoor zorgen zij voor een efficiënte logistieke dienstverlening voor haar klanten.

In het kader van deze strategie heeft Nijhof-Wassink Agrokamion KFT uit Komáron, Hongarije per 20 februari 2014 overgenomen. Agrokamion vervoert mengvoederproducten voor de Hongaarse en Slowaakse markt. Deze overname betreft alle mengvoedercombinaties, chauffeurs en de werkplaats. Ook de voormalig directeur en eigenaresse zijn vanaf de overnamedatum bij de Hongaarse vestiging van Nijhof-Wassink werkzaam.

Door deze uitbreiding heeft de vestiging van Nijhof-Wassink in Székesfehérvár (Hongarije) inmiddels 40 combinaties, waarvan 20 mengvoedercombinaties en in totaal circa 65 medewerkers. Een sterke en solide logistieke partner voor Hongarije en de omliggende landen.

Vanuit de mengvoederdivisie van Nijhof-Wassink worden er met ruim 150 diervoedercombinaties agrariërs in Noord-, West- en Oost-Europa bevoorraad. Vanuit de vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Polen en Hongarije is Nijhof-Wassink zowel op internationaal als op lokaal niveau vertegenwoordigd als logistieke partner voor de mengvoederfabrikanten en -leveranciers.