Clicky


Volga-Dnepr voert 1100ste olie- en gasvlucht uit

Volga-Dnepr voert 1100ste olie- en gasvlucht uit [+foto's]
25-02-2014 10:01 | Zakelijk Nieuws | auteur De Redactie

Volga-Dnepr Airlines heeft haar 1.100ste vlucht uitgevoerd voor klanten in de olie- en gasindustrie met de levering van 45 ton aan materialen van Rio de Janeiro in Brazilië naar Prestwick, Schotland.

De lading bestond uit speciale boorapparatuur voor gebruik in de zeebodem. Het IL-76TD-90VD vrachttoestel was ingehuurd door Chapman Freeborn Airchartering Fretamento e Logística do Brasil Ltda.

“Het transport van materialen ten behoeve van de olie- en gasindustrie is één van de kernactiviteiten van Volga-Dnepr Airlines. Onze vloot bestaande uit An-124-100 en IL-76TD-90VD vrachttoestellen heeft tot op heden 74.000 ton aan goederen vervoerd voor klanten in de olie en gasindustrie. In onze 23 jarige historie is Volga-Dnepr Airlines een erkende specialist op dit terrein geworden met toonaangevende opdrachtgevers zoals ExxonMobil, Total, Shlumberger, Cameron en National Oilwell Varco", aldus Alexander Kartashov, hoofd verkoop bij Volga-Dnepr Airlines.

Deze maand heeft Volga-Dnepr Airlines deelgenomen aan de jaarlijkse “Australian Oil & Gas Exhibition & Conference in Perth”. Op deze beurs waren meer dan 500 standhouders aanwezig afkomstig uit 20 landen. De beurs trok meer dan 15.000 bezoekers, geïnterresseerd in de nieuwste ontwikkelingen in de olie- en gasindustrie.