Clicky


Krone bouwt het ultieme Genset chassis

Krone bouwt het ultieme Genset chassis
25-02-2014 15:10 | Transport Compleet | auteur De Redactie

HARDENBERG - Krone staat als leverancier van oplossingen voor haar klanten dicht bij de markt. Dat wordt ook deze keer weer eens bewezen door het ontwikkelen van een echt “Genset chassis” op basis van het Multifunctionele containerchassis Krone ELTu5-plus. Meer en meer verlangen verladers van koelcontainers dat er tijdens het vervoer over de weg ook actief gekoeld wordt. Het Krone chassis is speciaal aangepast voor de montage van een Undermount Genset van Carrier of ThermoKing met toch een optimale bodemvrijheid, dus minder kans op schade in laaddocks. De Genset is desgewenst snel te (de)monteren.

De oplegger is te leveren met een schuifkop chassis waarbij dus ook de 45 voets containers overal binnen de regelgeving te vervoeren zijn. Op de schuifkop heeft Krone kans gezien om een elektrische aansluiting te plaatsen, die toch binnen de kopstraal blijft en niet uitsteekt boven de containeraansluitingen. De andere elektrische aansluiting zit ter hoogte van de steunpoten. Dus meerdere posities voor verschillende containers en geen loshangende lange kabels langs container en chassis.

Om een optimale flexibiliteit te hebben is de schuifkop vlak gehouden. Daardoor zijn ook koelcontainers met koelmotor met geintegreerde onderbouwtank eenvoudig te laden.

Op de beurs Transport Compleet in Hardenberg(18 t/m 20 maart) kunt u dit chassis beter bekijken op de Krone stand (stand 113).