Clicky


TopTruck Westland en Autec-VLT Automotive Equipment investeren in toekomst

TopTruck Westland en Autec-VLT Automotive Equipment investeren in toekomst
05-03-2014 15:12 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HONSELERSDIJK - Autec-VLT Automotive Equipment leverde eind 2013 TopTruck Westland te Honselersdijk een compleet nieuwe APK en diagnoseteststraat; onder andere voorzien van VLT remmentest- en diagnosebank met geïntegreerd asliftsysteem.

1 december jongstleden opende TopTruck Westland, gevestigd te Honserlersdijk, officieel haar deuren. In een compleet gerestyled pand, centraal in het Westland, leverde Autec-VLT de complete APK en diagnoseteststraat.

TopTruck Westland, onderdeel van een Europese keten, met lokale betrokkenheid. Meer dan 2.000 garagebedrijven, waarvan inmiddels 40 in Nederland, vormen tezamen de Europese TopTruck organisatie. Elke vestiging, zo ook te Honselersdijk, staat onder leiding van een lokale ondernemer. Een ondernemer die het wegtransport net zo goed kent als het rayon waarin hij werkzaam is. TopTruck Westland is dus letterlijk thuis in uw regio. Voor het Westland, Delft en Den Haag en omstreken heeft u voortaan één specialist voor het gehele pakket!

Totaalconcept: ‘one stop shopping, van bumper-tot-bumper’

Het motto: ‘one stop shopping, van bumper-tot-bumper’ wordt hier letterlijk tot uitvoering gebracht. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, schadeherstel of inspectie: ‘TopTruck Westland staat voor alles met een laadvermogen!’ Dit geldt dus voor merkonafhankelijke (snelle) reparaties, periodiek onderhoud, schadeherstel of verplichte keuring aan vrachtwagens, trailers, (lichte)bedrijfswagen, laadkleppen en tacho’s; uiteraard tegen een scherpe prijs/kwaliteit verhouding! Dit alles is mede mogelijk, doordat het bedrijf goed is geoutilleerd met de modernste apparatuur en werkt met goed opgeleide monteurs.

Zo werden er ook weloverwogen keuzes gemaakt met betrekking tot de inrichting van de APK en diagnoseteststraat. Hier werden, samen met Autec-VLT, goede afwegingen gemaakt als het gaat om investeringen, ROI en, bovenal, Total Cost of Ownership inzake exploitatie. Dit laatste middels een technische service overeenkomst op de VLT apparatuur.

Er werd bij Autec-VLT een compleet gamma aan APK testapparatuur gekocht. De compleet nieuwe straat is onder andere voorzien van een VLT remmentestbank met geïntegreerd asliftsysteem en VLT BrakeData testprogramma, radiografisch bedienbare spelingsdetectoren met 16 bewegingen, geschikt voor APKI en II, Autest emissie- en koplamptestapparatuur en een heavy-duty Autec hangende kuilkrik incl. verschillende accessoires. Deze nauwkeurige selectie aan hypermoderne en uiterst duurzame apparatuur, staat garant voor jarenlange trouwe dienst.

Waarom Autec-VLT? Dhr. Ton de Winter: “Onze keuze is op Autec-VLT en haar producten gevallen, omdat wij hier het beste gevoel bij hebben. Het meedenken in oplossingen, oprechte interesse, hoge betrouwbaarheid en de mentaliteit van ‘beide voetjes op de vloer’, heeft voor ons uiteindelijk de doorslag gegeven”. Daarnaast heeft men een uitstekende reputatie als het gaat om een hoog serviceniveau, producten met hoge kwaliteit, duurzaamheid, grote gebruiksvriendelijkheid en maximale snelheid van keuren.