Clicky


Nederlandse chauffeur slaat 'collega' bloedneus tijdens ruzie over lawaai

Nederlandse chauffeur slaat 'collega' bloedneus tijdens ruzie over lawaai
11-03-2014 10:05 | Buitenland | auteur De Redactie

WÜRZBURG(D) - Een bloedneus was maandagmiddag het resultaat van een ruzie tussen twee vrachtwagenchauffeurs nabij de tank- en eetgelegenheid Würzburg-Nord in Duitsland.

De ruzie vond rond 12:00 uur plaats waarschijnlijk vanwege een klacht van één van de chauffeurs over te veel lawaai. Er stonden een aantal vrachtwagens naast elkaar geparkeerd.

De ruzie escaleerde en de 37-jarige Nederlandse vrachtwagenchauffeur sloeg zijn 'collega' herhaaldelijk in het gezicht en duwde hem op de grond. De bril van de 30-jarige vrachtwagenchauffeur sneuvelde en de man liep een bloedneus op.

Volgens de echtgenoot van de Nederlandse chauffeur zit het verhaal echter anders in elkaar: "Mijn man heeft de chauffeur niet geslagen. De Duitse chauffeur stond op de deur van mijn man's vrachtwagen te bonken omdat hij last had van de koeler. Mijn man duwde hem daarop vervolgens weg waarop de Duitser viel. Hij heeft waarschijnlijk de bloedneus opgelopen door het vallen op de stoeprand", meldt zij woensdagochtend aan de redactie van Transport Online

De 37-jarige Nederlander kreeg een borg van 200 euro opgelegd. Later zal worden bekekn of deze omgezet wordt in een boete.