Clicky


Verscentrum Noord BV start Kruidenier locatie Meppel door

Verscentrum Noord BV start Kruidenier locatie Meppel door
17-03-2014 16:56 | Faillissementen | auteur De Redactie

MEPPEL - Het op 13 maart opgerichte bedrijf Verscentrum Noord BV, gevestigd aan de Industrieweg 8 te Meppel, heeft met ingang van 14 maart de locatie Meppel van de Kruidenier Groep doorgestart. Dat meldt het bedrijf maandag.

"Na het faillissement van de Kruidenier Groep B.V. is door de curator hard gewerkt om een doorstart mogelijk te maken. Veel medewerkers van Meppel hebben zich ingezet om de klanten te ondersteunen en zoveel als mogelijk te voorzien van alle goederen", aldus de heer de Bruin vestigingsmanager van Verscentrum Noord.

"Wij bedanken ook de vele klanten en toeleveranciers voor hun blijvende inzet en betrokkenheid, mede dankzij het vertrouwen van onze medewerkers en klanten is deze snelle doorstart een feit", vervolgt de Bruin.

De komende weken zal moeten blijken hoeveel klanten blijven of gaan bestellen, hierop zal dan bekeken worden hoeveel personeelsleden hun baan kunnen behouden.

De activiteiten van Verscentrum noord richten zich op de verkoop van AGF en retail gerelateerde levensmiddelen welke worden afgezet binnen de kleinschalige en grootschalige retail.