Clicky


DT Spare Parts breidt onderdelenassortiment voor MAN uit

DT Spare Parts breidt onderdelenassortiment voor MAN uit
18-03-2014 09:29 | Transport Compleet | auteur De Redactie

Diesel Technic levert met het merk DT Spare Parts alle benodigde onderdelen van gegarandeerde kwaliteit voor vrachtwagens, trailers en bussen. Met de nieuwe onderdelencatalogus voor de MAN-modellen TGA/TGS/TGX, TGL/TGM, met meer dan 1.000 nieuwe onderdelen, wordt het assortiment verder uitgebreid. De nieuwe catalogus omvat gedetailleerde productinformatie voor meer dan 2.200 verschillende onderdelen van het merk DT Spare Parts, geschikt voor meer dan 5.000 referenties.

De catalogus biedt gedetailleerde informatie voor elk onderdeel in zeven talen op 596 pagina’s. De inleiding van de catalogus omvat naast algemene aanwijzingen ook een referentietabel voor een eenvoudige codering en opsporing van onderdelen. Bovendien zijn onderdelen via QR-codes snel online te vinden en kunnen distributiepartners via het productinformatiesysteem de benodigde artikelen direct uit de online catalogus bestellen.

Naast de catalogus voor nieuwere vrachtwagenmodellen volgt er binnenkort een extra onderdelencatalogus voor de MAN-modellen F/M/L 2000, F/M/G 90, F 7/8/9, CLA. Ook deze catalogus kent een uitbreiding en verdieping van het productprogramma met ongeveer 1.400 nieuwe onderdelen. Deze nieuwe catalogus omvat 724 pagina’s met in totaal meer dan 3 000 verschillende onderdelen van het merk DT Spare Parts, geschikt voor 7.200 referenties. Bovendien verschijnt binnenkort de onderdelencatalogus voor bussen van MAN/Neoplan in een bijgewerkte versie met talrijke nieuwe onderdelen.

Producten van het merk DT Spare Parts en de onderdelencatalogi kunnen via de distributiepartners van het merk worden besteld. De distributiepartners hebben altijd de beschikking over alle actuele productinformatie via het productinformatiesysteem. Eindgebruikers hebben toegang via de online snelzoekfunctie en de mobiele website. Bovendien staan alle artikelen in TecDoc en in een aantal andere elektronische onderdelencatalogi.

DT Spare Parts is een toonaangevend merk in de Independent Aftermarket (IAM) voor bedrijfsvoertuigen en omvat een compleet assortiment van meer dan 30.000 verschillende onderdelen voor Europese bedrijfswagenmerken. Onder de merknaam DT Spare Parts worden eigen producten van Diesel Technic aangeboden en niet identieke onderdelen van de voertuigfabrikanten zelf. Lokale distributiepartners verzorgen de betrouwbare levering van onderdelen van het merk DT Spare Parts en bieden werkplaatsen en transportbedrijven een toekomstgerichte full-service.

Op de beurs Transport Compleet in Hardenberg‎ van 18 tot en met 20 maart 2014 wordt het merk DT Spare Parts ‎vertegenwoordigd door businesspartners Bulthuis B.V. (Stand 312), VDL Weweler Parts B.V. (Stand 402), Rekos Almelo B.V. (Stand 120) en Wijlhuizen B.V. (Stand 202). Deze partijen zijn alle leverancier van zowel de producten als de catalogi van DT Spare Parts. De beurs Transport Compleet is de vakbeurs voor de complete transportindustrie en een belangrijk ontmoetingspunt voor fabrikanten, de vakhandel en werkplaatsen.