Clicky


Problemen voor Fijan & Mostert?

Problemen voor Fijan & Mostert?
18-03-2014 18:20 | Transport | auteur Marcel van der Voort

ZEVENHUIZEN - Het gaat niet goed bij Fijan & Mostert in Zevenhuizen. Bij de rechtbank laten ze dinsdag weliswaar weten dat de transportonderneming nog niet failliet is, maar berichten dat de ondergang nabij is worden steeds duidelijker.

"Ik kan nu nog niets zeggen. Vrijdag of volgende week maandag kan ik meer vertellen", meldt Thomas Mostert dinsdag aan het einde van de middag.

Verontruste chauffeurs hebben de nieuwsredactie van Transport Online ook al laten weten dat het niet goed gaat met het bedrijf.

AGF en bomen

Fyan en Mostert heeft zich gespecialiseerd in het geconditioneerd transporteren van AGF producten binnen Nederland en België. Ze vervoeren zowel deelladingen als compleet ladingen en rijden vice versa tussen telers, veilingen, havens en handelsterreinen.

De transportonderneming in zwaar weer vervoert groene producten. Van vaste planten tot laanbomen, van kamerplanten tot bloemen, van boeketten tot kerstproducten. Het zwaartepunt ligt hierbij hoofdzakelijk binnen Nederland.

Hoewel het bedrijf steeds actief is geweest met het binnenlandse vervoer, verzorgt het ook het internationale transport van AGF en bloemen, planten en bomen. De focus van het bedrijf ligt vooral op het distributie vervoer binnen de Benelux tussen telers, havens, handelshuizen, verpakkingsbedrijven, importeurs en exporteurs.

Het is niet duidelijk hoeveel chauffeurs er werken.