Clicky


Een kijkje op Transport Compleet in Hardenberg

Een kijkje op Transport Compleet in Hardenberg [+foto's]
19-03-2014 10:11 | Transport Compleet | auteur De Redactie

HARDENBERG - De vakbeurs Transport Compleet vindt plaats van 18 t/m 20 maart 2014 van 14:00-22:00 uur, in Harderberg.

Transport Compleet is de vakbeurs voor de transportbranche en richt zich met name op de Noord-Oostelijke regio van Nederland en Duitsland. Met bijna 300 exposanten een vakbeurs met een gevarieerd aanbod voor de transportsector. Van trucks, bedrijfswagens tot bussen en getrokken materiaal.

Naast carrosseriebedrijven is er een breed scala aan exposanten op het gebied van laad- en losmiddelen, zoals meeneem heftrucks en autolaadkranen. Ook voor onderdelen en bedrijfswagen accessoires kan met op deze beurs terecht.

Transport Compleet richt zich met name op management, bedrijfsleiders en wagenparkbeheerders uit de transport sector en overheidsbedrijven. In de 6 tentoonstellingshallen kan men in een rustige omgeving contract leggen met de aanwezige exposanten.

Transport Online fotograaf Rob Dragt nam een kijkje op de beurs in Hardenberg en maakte een mooie sfeerimpressie.

Als blikvanger bij de ingang van Transport Compleet staat deze Mercedes Actros 1945 met Fuel Duel systeem te midden van de natuur om zo extra aandacht te vragen voor het milieu.

De Volvo FMX 410 met Euro 6 motor voorzien van een HMF autolaadkraan met knijper en Hyva kipper. De degelijke FMX is speciaal ontworpen voor de bouwsector.

Driving Innovation van trailerbouwer Broshuis uit Kampen. Voor lengte transporten biedt Broshuis deze uitschuifbare trailer aan met drie gestuurde assen.

Brinks carrosserieën bouwde een Hiab haakarmsysteem op de door De Nijwa groep geleverde Volvo 6x2 Euro 6 uitgerust met een 10 tons vooras.

Op de Scania stand de nieuwe Scania Streamline Euro 6 met een V8 goed voor 730 pk.

Wierda bedrijfswagens is gespecialiseerd in het aanpassen van assen en deed dat ook met deze MAN TGS 33.440.

Ook MAN was aanwezig met de nieuwe Euro 6 uitvoering.

Op de beurs Transport Compleet is er een ruim aanbod van diverse systemen zoals haakarmsystemen en andere laad- en losmiddelen.

Even een pauze in stijl op de Scania stand.

Vossebelt, specialist in kippers en containers, verzorgde de complete opbouw van de Iveco Euro 6 kipper met autolaadkraan.

Voor het werken in kantoren en bedrijfspanden levert Fassi importeur De Jong IJmuiden deze compacte minikraan op wielen.

Voor het zware hijswerk heeft Palfinger deze zware autolaadkraan, de Palfinger PK 92002-SH in het programma.

In het lichte segment ontwikkelde AL-KO deze tandemasser op basis van een Fiat Ducato. Speciaal voor het licht transport.

Deze Scania 110 Super stond als veteraan op de beurs, een heel verschil met de nieuwste Euro 6 van Scania van vandaag de dag.

Naast autolaadkranen van licht tot zwaar biedt Hiab ook andere transportmiddelen aan zoals deze meeneem heftrucks.

Alcoa levert een velg op maat voor iedere truck. Naast gewichtsbesparing zijn deze velgen ook zeer degelijk in het dagelijks gebruik.