Clicky


Nieuwe Volvo's FH voor J. Stam Transport b.v.

Nieuwe Volvo's FH voor J. Stam Transport b.v.
19-03-2014 10:48 | Volvo | auteur De Redactie

MEDEMBLIK - J. Stam Transport b.v. is met 35 eenheden gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van bloemen, planten en stukgoederen naar en van Duitsland. De onderneming heeft onlangs twee Volvo’s FH 460 pk 4x2 trekkers en een Volvo FH 460 pk 6x2 bakwagen aangeschaft. De aflevering is gedaan door Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens B.V.

Marco Stam, namens de familie Stam: "Met deze nieuwe Volvo’s zijn we klaar voor de nabije toekomst. De emissienormen worden steeds strenger en met deze modellen van Volvo, met Euro 6-motor, voldoen we aan de nieuwste eisen met betrekking tot CO2- en NOx-uitstoot. We rijden veel op Duitsland en met deze nieuwe Euro 6-trucks hopen we op termijn, bijvoorbeeld qua tolheffing, een voordeel te behalen. Omdat de chauffeurs vaak een nacht overstaan, zijn de trucks uitgerust met een Globetrotter XL-cabine. Daarmee beschikken de chauffeurs over een comfortabele werkruimte, waarin ze relaxed hun werkzaamheden kunnen verrichten.

Naast Volvo I-Shift, de automatisch schakelende versnellingsbak van Volvo, zijn de trucks luxe uitgevoerd met niet alleen de Globetrotter XL-cabine, maar ook Climate Control, I-ParkCool, een koelkast, Volvo Engine Brake, I-See en aluminium velgen.

De nieuwe trucks hebben inmiddels al de eerste kilometers afgelegd. Een tweede Volvo FH 460 pk 6x2 bakwagen staat nog in bestelling en wordt komende zomer afgeleverd.