Clicky


Nieuwe Krone Polyester-Steel voor Kraaijeveld

Nieuwe Krone Polyester-Steel voor Kraaijeveld
21-03-2014 16:35 | Trailers | auteur De Redactie

RIDDERKERK - Wezenberg Trailers heeft een nieuwe Krone polyester-steel geleverd aan Kraaijeveld uit Ridderkerk. De oplegger is ook deze keer uitgevoerd in de frisse huisstijl van Kraaijeveld.

De Krone koeloplegger bevat een Thermo-King SLXe-SPECTRUM + S3 verdamper. Diesel/elektrisch met start/stop systeem. De koelmotor is voorzien van een CargoWatch temperatuurregistratiesysteem en PPP, Produce Protection Plus, dit voorkomt topvriezing. Een d’Hollandia 3000 kg onderschuivende laadklep met een plateaulengte van 1800 mm is gemonteerd onder de oplegger. De laadklep is voorzien van een 2-knops afstandbediening en een stekker voor op het kopschot. De oplegger bevat verder een lift-as op de voorste en achterste as, combirails op de zijwand en overige klantspecifieke details.



Kraaijeveld uit Ridderkerk is een AGF-groothandel gespecialiseerd in de verwerkende industrie, de gastronomie en het verzorgen van mixladingen voor het binnen- en buitenland. De export  gaat voornamelijk naar Duitsland en de Oost-Europese markt.

Wezenberg Trailers, your specialist in new and used trailers. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers, trucks en aanhangwagens. Altijd opleggers op voorraad of in bestelling waardoor wij op korte termijn een scherp geprijsd, klantspecifiek product kunnen leveren.