Clicky


GINAF Service opent vierde vestiging in Den Bosch

GINAF Service opent vierde vestiging in Den Bosch
26-03-2014 11:16 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DEN BOSCH - Per 1 april wordt er een nieuw GINAF steun punt geopend op het industrieterrein “de Rietvelden” in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels zijn GINAF Service en Van Ginkel techniek een begrip in truckend Nederland en na vele jaren actief te zijn in Midden-Nederland, slaan de gebroeders Wuf en Edwin van Ginkel hun vleugels uit naar Brabant. De reden is om dichterbij de klant te zitten en de klant nog beter van dienst kunnen te zijn.

In onze nieuwe vestiging kunt u terecht voor al uw onderhoud en APK, reparaties en storingen van uw GINAF of DAF maar ook de andere truckmerken of getrokken materieel zijn van harte welkom. GINAF Service Den Bosch wil zich duidelijk profileren in de markt als “all Makes” werkplaats maar vanzelfsprekend blijft het merk GINAF centraal staan.

In onze werkplaats wordt u geholpen door ons goed opgeleid personeel en mag u rekenen op een uitstekende kennis van de diverse GINAF systemen. Ook kunt u bij ons in Den Bosch terecht voor het afhalen van onderdelen. Uiteraard zijn in het magazijn alle gangbare GINAF en DAF onderdelen uit voorraad leverbaar.