Clicky


Connekt reikt certificaten uit voor 6 nieuwe Lean and Green Solutions

Connekt reikt certificaten uit voor 6 nieuwe Lean and Green Solutions
27-03-2014 13:43 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Op woensdagmiddag 26 maart reikte Connekt de certificaten voor 6 nieuwe Lean and Green Solutions uit tijdens Intertraffic in de RAI te Amsterdam. Lean and Green Solutions zijn producten of diensten die een bijdrage leveren aan CO₂-reductie in de mobiliteit. De certificaten gingen naar EasyDrive (Rietveld BV), NomadPower (NomadPower), Rijden op CNG (Ballast Nedam, CNG-Net), JOSAM Uitlijnmethode (Nederman Nederland), Less Fuel Conditioner (Cleaner Globe BV) en FuelSave Diesel (Shell).

De certificaten werden uitgereikt door Michiel Jak van TNO, voorzitter van de Lean and Green Solutions Toetsingscommissie, en Lean and Green Solutions Ambassadeur Marco van Gelder van KPN.

De Lean and Green Solutions maken deel uit van het Lean and Green programma van Connekt, een enthousiaste en groeiende community van bedrijven en overheden in de mobiliteitssector die laten zien dat concurrentiekracht en duurzaamheid hand in hand gaan door 20% CO₂ binnen 5 jaar te besparen. De Lean and Green Star symboliseert het bereiken van deze prestatie. Lean and Green is gestart in de logistieke sector en breidt uit naar andere sectoren, zoals de personenmobiliteit, maar ook internationaal.