Clicky


Twee doden door schietpartij bij juwelier Deurne

Twee doden door schietpartij bij juwelier Deurne
28-03-2014 19:26 | Binnenland | auteur De Redactie

DEURNE -  Bij een schietpartij tijdens een overval op een juwelier in Deurne zijn vrijdag aan het einde van de middag twee doden gevallen. Het gaat waarschijnlijk om de daders, laat een politiewoordvoerder weten. Ze zouden zijn doodgeschoten door de vrouw van de juwelier. Hij raakte zelf gewond bij de overval.

De politie wil nog geen uitspraken doen over wie de schutter was. Volgens buurtbewoners was het echter de vrouw van de juwelier, zo lieten ze aan Omroep Brabant weten. Ze zou de overval thuis hebben gezien op bewakingsbeelden en vervolgens naar de zaak zijn gereden, waar ze de twee overvallers doodschoot.

De overval bij juwelier Goldies aan de Milhezerweg in de Brabantse plaats vond kort na 17.30 uur plaats. De politie heeft de omgeving van de winkel afgezet voor onderzoek.

De juwelier is volgens familieleden in zijn hand geschoten, meldt Omroep Brabant. De politiewoordvoerder wist nog niet hoe ernstig de verwondingen van de eigenaar zijn. Ze wist alleen dat hij naar een ziekenhuis is gebracht. (Novum)