Clicky


Reddingsteam zoekt naar vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon in Panama

Reddingsteam zoekt naar vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon in Panama
04-04-2014 20:07 | Buitenland | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Sinds vrijdagochtend 04.00 uur lokale tijd zoekt een reddingsteam van zo'n 35 man rond de Panamese plaats Boquete naar de twee vermiste Nederlandse vrouwen. Vooralsnog is er geen enkel spoor van hen, laat een woordvoerder van de hulpdiensten weten.

21-jarige Kris Kremers en 22-jarige Lisanne Froon werden maandag voor het laatst in Boquete gezien. Zij wilden een wandeling maken rond een nabijgelegen vulkaan. s 'Avonds keerden ze echter niet terug naar het gastgezin waar de vrouwen logeerden. De gids die met hen de wandeling zou maken, liet weten dat de twee zich nooit bij hem hebben gemeld.

Sinds woensdag wordt door hulpdiensten naar de twee gezocht. De woordvoerder zegt alle mogelijkheden -van een ongeluk tot een ontvoering- nog open te laten. Vrijdag wordt er tot 18.00 uur lokale tijd doorgezocht.

Er is een Facebook-pagina gestart waar informatie over de vermiste vrouwen achtergelaten kan worden. De Nederlandse ambassadeur in Panama, Wiebe de Boer, is naar het gebied afgereisd. (Novum)